CHINEES INDISCH RESTAURANT KOTA RADJA HATTEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 337 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Indisch Restaurant Kota Radja Hattem. Meer weten? Ontdek meer

27 dec 2022 om 6:57 Heerlijk gegeten
18 dec 2022 om 14:05 Weer super lekker gegeten
12 dec 2022 om 0:00 Heerlijk en levertijd helemaal prima!
4 dec 2022 om 19:32 Eten was half uur te laat was te begrijpen vanwege drukte maar het eten was er en was echt lauw totaal niet warm.. Beetje jammer.
3 dec 2022 om 18:58 Een bami pangang en een grote bami. Nog lekker warm en nog net bezorg bij de max genoemde tijd. Levertijd is een aandacht punt, zoals bij velen opmeringen terug te vinden. bezorger heeft het warm geleverd en heeft er een extra tip bij.
1 dec 2022 om 18:18 Heerlijk eten!!!
21 nov 2022 om 5:45 Het eten was bijna koud! En dan kun je wel zeggen het is Zondag dan moeten ze hier wat gaan regelen zodat het wel goed en warm bezorgd word het is al duur genoeg!
12 nov 2022 om 20:52 Het eten was heerlijk en de bezorgtijd prima.
12 nov 2022 om 19:44 Eten is prima, bezorgtijd minder. Toen we bestelden, stond er dat de bezorgtijden rond de 25 minuten was. Na meer dan een uur was de bezorging er.
7 nov 2022 om 11:52 Het eten kwam laat en was niet erg warm en jammer ook dat je daar zo veel bezorgkosten voor moet betalen dat weerhoudt mij vaak iets te bestellen bij hun het was die dag slecht weer ivm dat ik op de scooter moet halen anders had ik er niets besteld!
6 nov 2022 om 20:56 Eten was lekker, bezorgtijd was 75 in plaats van 32 minuten